Loading...
 Start Page

Αγαπητοί μας φίλοι,

Η “PATHOS” είναι μια αμιγώς ελληνική επιχείρηση η οποία συνεργάζεται με ξενοδοχεία, τουριστικά θέρετρα, τουριστικούς πράκτορες, προσφέροντας κορυφαίες υπηρεσίες στον τομέα της τουριστικής ψυχαγωγίας & ευεξίας.

Είμαστε η μοναδική Ελληνική εταιρεία που οργανώνει & παρέχει ολοκληρωμένα κάθε είδους δραστηριότητα σχετικά με την τουριστική ψυχαγωγία, διασκέδαση & άθληση παιδιών και ενηλίκων, με την αρτιότερη και πληρέστερη υποστήριξη τους.

Παρέχουμε επιλογές οργανωμένων ψυχαγωγικών, αθλητικών & εκπαιδευτικών προγραμμάτων & δραστηριοτήτων. Τα προγράμματά μας είναι καινοτόμα, προσαρμόσιμα και απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες. Η άνεση και η ασφάλεια των συμμετεχόντων, είναι για εμάς πρωταρχικός στόχος. Παρέχουμε υπηρεσίες κορυφαίας ποιότητας & εγγυούμαστε την απόλυτη ασφάλεια και ικανοποίηση των πελατών μας.

Δίνουμε ιδιαίτερη σημασία στην πρόσληψη κορυφαίων επαγγελματιών που συμβαδίζουν με τις τάσεις που επικρατούν στην τουριστική ψυχαγωγία. Διαθέτουμε πάντα στελέχη με τον υψηλότερο βαθμό γνώσης στο αντικείμενο ενασχόλησης τους και προσπαθούμε οι άνθρωποι μας να νιώθουν την εταιρία ως κομμάτι της ζωής τους. Το προσωπικό και οι συνεργάτες μας είναι έμπειροι, ικανοί, ομιλούν αρκετές ξένες γλώσσες (αγγλικά, γερμανικά, γαλλικά, ιταλικά, ρώσικα, κ.α.) και διακρίνονται για την συνέπεια και τον επαγγελματισμό τους. Η πολύχρονη πείρα και η τεχνογνωσία μας εγγυάται το επιθυμητό αποτέλεσμα κάθε συνεργασίας μας.

Η “PATHOS” είναι κάτι περισσότερο από μια επιχείρηση. Είναι μια ομάδα αφοσιωμένων ανθρώπων που μοιράζονται ένα κοινό όραμα το οποίο συνοψίζεται στη φράση «γνήσιο πάθος, αξέχαστη εμπειρία».

 

photo
photo
photo
photo

Η ΥΠΟΣΧΕΣΗ ΜΑΣ

Θέλουμε να σας εμπνεύσουμε πλήρη εμπιστοσύνη, έτσι ώστε όταν θα συνεργαστείτε μαζί μας, θα είστε βέβαιοι ότι θα γίνουν όλα όπως πρέπει.

Είμαστε πλήρως αφοσιωμένοι σε εσάς ως εταιρεία και είμαστε μαζί σας από την αρχή μέχρι το τέλος, ότι κι αν χρειαστεί.

Θέλουμε οι πελάτες μας να βρίσκουν πάντα σε εμάς λύσεις ανάπτυξης και να νιώθουν ότι δουλεύουν με έντιμους και ειλικρινείς ανθρώπουs, που έχουν εξελιγμένες γνώσεις και είναι πάντα πρόθυμοι να δουλέψουν σκληρά για να επιτευχθούν οι στόχοι που θέτουμε. Θέλουμε οι πελάτες μας να είναι το κύριο δίκτυο συστάσεων και ανάπτυξής μας.

Αναζητούμε τη γνώση συνεχώς, μελετώντας τις εξελίξεις στο χώρο της τουριστικής ψυχαγωγίας, υιοθετώντας πρώτοι τις όποιες τάσεις και καινοτομίες μπορούν να συμβάλουν ουσιαστικά στην ποιοτικότερη αποτελεσματικότητα των πελατών μας. Στοχεύουμε κάθε μέρα να βελτιωνόμαστε, να είμαστε καλύτεροι.

Στις ιστοσελίδα μας θα βρείτε πληροφορίες και σύντομη περιγραφή για τα προγράμματά μας.

Δεν είστε σίγουροι το ποιές δραστηριότητες ταιριάζουν στο ξενοδοχείο σας; Η ομάδα μας θα βρει τις κατάλληλες δραστηριότητες και προγράμματα που ταιριάζουν απόλυτα με το προφίλ του ξενοδοχείου/ομίλου σας έτσι ώστε οι πελάτες σας να έχουν τις πιο όμορφες και αξέχαστες εμπειρίες στην διάρκεια των διακοπών τους. Για οτιδήποτε άλλο επιθυμείτε, είμαστε στη διάθεσή σας για να προτείνουμε και να οργανώσουμε για εσάς και τους πελάτες σας.

Φιλικά
Διονύσης Βελλής

 

photo
photo
photo
photo

 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΜΑΣ

Πιστεύουμε & επενδύουμε πάντα σε αξίες όπως: φιλοξενία, φιλικότητα, σεβασμός, εμπιστοσύνη, ασφάλεια, συνέπεια, οι οποίες σε συνδυασμό με επαγγελματισμό, ποιοτικές υπηρεσίες, & υψηλό επίπεδο προσωπικού, με κέφι, μεράκι & χαμόγελο, φτιάχνουν το σωστό μείγμα για να έχουν οι επισκέπτες σας αξέχαστες και μοναδικές εμπειρίες ζωής..!

Εμείς σε όλα τα παραπάνω προσθέσαμε και κάτι ακόμη: Το Πάθος μας (αυτό είναι το μυστικό μας) που είναι πάντα ο οδηγός μας σε αυτό το ταξίδι !

ΤΟ ΣΛΟΓΚΑΝ ΜΑΣ

Καν’ το με ΠΑΘΟΣ

ΟΙ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ, ΟΙ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Αναζητούμε και εφαρμόζουμε δημιουργικές λύσεις στις ανάγκες των πελατών μας. Μας αρέσει να πειραματιζόμαστε, να ανιχνεύουμε νέες τάσεις και να δημιουργούμε κατάλληλες συνθήκες που βελτιώνουν το τουριστικό προϊόν, την ευημερία και την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων. 

ΔΕΣΜΕΥΣΗ

Είμαστε περήφανοι που έχουμε μια ιστορία πολλών χρόνων, δημιουργίας δεσμών φιλίας και σεβασμού με τους εργαζόμενους, τους πελάτες και τους προμηθευτές μας.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΕΛΑΤΟΚΕΝΤΡΙΚΟΙ

Όλοι μας. Από τον σχεδιασμό της στρατηγικής μέχρι την λεπτομερή εφαρμογή του σχεδίου δράσης.

ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ

Πάνω απ 'όλα, έχουμε δεσμευτεί να είμαστε ειλικρινής σε ότι κάνουμε. Καθένας. Παντού. Πάντοτε. 

ΕΠΙΚΕΝΤΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ

Επιμένουμε στο υψηλότερο επίπεδο επαγγελματισμού. Δημιουργούμε ευκαιρίες για όλους να δώσουν τον καλύτερο εαυτό τους, υποστηρίζοντας την ανάπτυξη και την προσωπική καταξίωση.

ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΛΗΛΟΒΟΗΘΕΙΑ

Είμαστε προσβάσιμοι, έτοιμοι να βοηθήσουμε. Εμπιστοσύνη,  προσβασιμότητα, και ικανότητες είναι οι ρίζες του ήθους μας. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ

Υποστηρίζουμε τις ιδέες και τις προσωπικές πρωτοβουλίες. Αν κάνουμε κάποιο λάθος, μαθαίνουμε, το διορθώνουμε και το βελτιώνουμε. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΙ. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΡΑΦΕΙΟΚΡΑΤΕΣ

Έχουμε εξαλείψει όλα όσα δεν είναι απαραίτητα, όλα τα επιφανειακά πράγματα. Πιστεύουμε στη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών και της απόδοσή μας. Προτιμούμε τον απλούστερο και πιο άμεσο τρόπο για να εκφράσουμε τις ιδέες μας. «Το λιγότερο είναι περισσότερο». 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΑΦΑΝΟΙ

Δεν συγκρατούμε πληροφορίες. Δεν κάνουμε δεύτερες σκέψεις Η επικοινωνία μας είναι ειλικρινής, άμεση και σημαντική. 

ΣΕΒΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ

Εκτιμούμε τη γνώμη των άλλων. Γνωρίζουμε τη σημασία του έργου και του χρόνου των άλλων. Είμαστε συνεπείς. Εμείς ποτέ δεν ξεχνάμε να πούμε ευχαριστώ. 

ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

Κατανοούμε τους άλλους. Μας αρέσει να μιλάμε με τους συνεργάτες μας, μοιράζοντας το χρόνο και τις εμπειρίες μας. Χτίζουμε σχέσεις πέρα ​​από την επαγγελματική. 

 

ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

 

 

Διονύσης Βελλής
Founder & CEO Pathos Greece

Μαρία Βελλή
Sales & Marketing Director

Τσιάγια Μαρία
Sales manager

Gadliauskas Vaidas
HR manager

Simone De Nicola
HR manager

Ivan Dobrinov
Area manager

Igor Marcon
Area manager for Italy

Παγουλάτος Χρήστος
Fitness Manager

Justyna Gumienna
Kids Programs Responsible

Sandra Khadi
HR Assistant manager

Ηρακλείου 2, ΤΚ 262 26, ΠΑΤΡΑ  //   τηλ. 6946 060 485, 2610 312707  //   info@pathosgreece.gr

Copyright © 2018 - 2024 ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑΣ & ΕΥΕΞΙΑΣ - PATHOS GREECE